Платформа Genesis

ip.bitcointalk.png

Genesis - це платформа, яка забезпечує традиційні інвестиції, такі як інвестиції в нерухомість, і поєднує в собі технологію блокчейнів. Традиційно-майбутній комбінаційний спосіб інвестування став новим способом інвестування в наші дні. Яка перевага приєднання до платформи Genesis?
  1. Робочий бізнес Ми маємо справу з нерухомістю більше 15 років. Співробітники нашої команди володіють і успішно управляють різними об'єктами нерухомості в різних країнах. Разом ми підписуємо контракти на суму більше 100 мільйонів доларів на рік.
  2. Легітимність Випуск та розповсюдження маркерів GES здійснюється відповідно до законодавства ЄС. Всю необхідну інформацію та документи можна знайти в розділі про компанію.
  3. Географія та можливості Ми не працюємо в одному конкретному регіоні, наші співробітники та партнери постійно розташовуються в різних місцях планети та вибирають кращі об'єкти на ринку нерухомості. Ми надаємо можливість кожному учаснику проекту запропонувати власний об'єкт, і він буде розглянутий. Наші фахівці проведуть необхідний аналіз, і в разі позитивного результату ми купимо його через платформу GENESIS.
  4. Кредити та позики Вам терміново потрібні гроші, але ви не хочете продавати маркери GES і залишити проект ... ми передбачили це! Ви зможете брати позику з мінімальними відсотками та використовувати свої жетони як гарантію, яка повертається вам після повернення.
  5. Незалежність від курсу криптокультур Ваша прибуток не буде залежати від обмінного курсу криптокультур, прибуток від використання нерухомого майна фіксується та прив'язується до євро. Ви зможете вибрати, як отримати свої дивіденди - в будь-якій криптовалюті, в євро на ваш рахунок або на кредитну картку, випущену нашою платформою.
Платформа Genesis випустить GES Token, з їх купу переваг приходять разом з їх токеном, які:
  1. Гарантований нерухомим майном GES токен гарантується активами, пов'язаними з найвищим рівнем гарантії - нерухомим майном. Нестабільність криптовалюти та можливі колапси криптовалюти не можуть негативно вплинути на швидкість GES токенів, оскільки її ціна визначається і базується на вартості нерухомості та рентабельності проекту.
  2. Обов'язок компанії для викупу Однією з ключових параметрів для інвесторів є зобов'язання компанії викупити жокеани. Інвестор зможе реалізувати право залишити проект і продати токенти компанії в будь-який час після початку операційної діяльності проекту.
  3. Публічне пропозиція на міжнародних біржах та високі темпи зростання Інвестиційна стратегія проекту передбачає обов'язкове розширення GES-токенів на міжнародних обмінних курсах обміну валют. Фінансовий прогноз показує, що протягом 6-9 місяців після публічного розміщення бірж, ставка токену може зрости до 300-750%.
  4. GES Token - це частина нерухомості. Вся нерухомість, що належить платформі GENESIS, буде лекціонізована, ви будете володіти вашою частиною нерухомості в залежності від обсягу інвестицій.
  5. Можливість брати участь у спеціальних високооплачуваних проектах Власники жетонів GES отримують прибуток від реалізації спеціальних проектів. Це забезпечить додатковий дохід інвесторам від 25% -75%.
Для отримання додаткової інформації про платформу, ви можете перевірити з посилання нижче
------------------------------
IСO [01 April, 2018 - 15 May, 2018]
------------------------------
Twitter: https://twitter.com/genesis_found Telegram: https://t.me/genesiscoin_en Whitepaper: https://genesisfound.io/doc/wp_en.pdf


Комментарии